Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil

Liv og musik

Som komponist arbejder jeg især med blæseinstrumenter som jeg bygger om, fx blokfløjter, slidewhistles og orgelpiper. Jeg har særlig interesse for psykoakustiske fænomener som differenstoner, second-order beats.Disse psykoakustiske fænomener, kan frembringes ved meget højfrekvente toner ved høj volumen og ved lydbølger der ligner sinustoner. Simple fløjter af blokfløjtetypen er det akustiske musikinstrument der skaber lydbølger der ligner mest en sinustone, og små fløjter er derfor de mest egnede akustiske instrumenter til at spille og komponere med differenstoner og second-order beats.

Biografi under udarbejdelse...

May, Ragnhild

Fulde navn:

Ragnhild May

Født:

1988

Kontakt:

Adresse:

Svendelodden 5, 1. TH
2400 København NV

Telefon:

DK: 22339630

Email:

Web:

Uddannelse:

Uddannet billedkunstner på Det Jyske Kunstakademi (2009-14), Akademie der Bildende Künste Wien (AT) (2012-13) og er pt. Fulbright Scholar i Sound/Music på Bard College (USA).

Profil oprettet:

14. marts 2016
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.