Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil

Liv og musik

Mit udgangspunkt for at skrive musik er det rum, vi lever i, og de forskellige mikrobegivenheder der finder sted i det rum.

 

Når jeg arbejder med mine værker, transformerer jeg bevægelser til rytme og farver, lys og skygge til toner. Jeg ser verden som bølger af lys, lyd og rytme og prøver at udforske og forstå, hvordan de påvirker vores fem sanser. Bagefter omformer jeg disse bølger til musisk sprog. Jeg arbejder i høj grad med den rytmiske side af mine værker. Ud fra min interesse for begrebet tid undersøger og anvender jeg de musikalske elementer, der påvirker opfattelsen og følelsen af tid til publikum.

Blandt mine værker finder man værker i forskellige genrer og former. Der er værker for et stort symfoniorkester, korværker, solo- og ensembleværker. Der er også filmmusik, elektronisk musik og værker med jazz og klassiske crossover elementer. Endelig  er der værker, som blev til som et resultat af samarbejde med musiker fra den rytmiske musikverden. Biografien er under udarbejdelse...

Nikolova, Anna

Fulde navn:

Anna Nikolava

Født:

1987

Kontakt:

Adresse:

Amagerfælledvej 114, st.
2300 København S

Telefon:

50 31 13 13

Email:

Profil oprettet:

31. marts 2016
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.