Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil

Liv og musik

Jeg er komponist og lydkunstner og er lige nu ved at afslutte mit phD projekt på Aarhus Universitet om lydmiljøer på hospitaler. Marybell Katastrophy har i de sidste ti år været kernen i mit kunstneriske virke, hvorudfra mange forskelligartede eksperimenter springer. Udover at udgive musik ser jeg min styrke i at turde kombinere denne praksis med andre eksperimenter, som både kan forgå på scenen og gennem lyd- og installationskunst, tværkunstneriske samarbejder og som producer/remixer for andre kunstnere. Igennem disse ofte sammenvævede eksperimenter ønsker jeg at udfordre indgroede skel mellem lydkunst og populærmusik, fordi jeg både tror på, at det skæve og udfordrende kan rummes i populærmusikken, og samtidig at lydkunstens sanselighed og rumlige udforskninger bør kunne spille en større rolle for et bredere publikum ud over indviede kunstkredse.

Højlund, Marie

Fulde navn:

Marie Højlund

Født:

1979

Kontakt:

Adresse:

Vilhelm Becks Vej 33
8260 Viby J

Telefon:

40 18 02 15

Email:

Web:

Profil oprettet:

27. maj 2016
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.