Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil
Af: Vagn Nørgaard

Liv

Jeg er uddannet cand.phil. i Musikvidenskab ved Københavns Universitet og blev under studiet ansat som underviser i musik på læreruddannelsen, og den pædagogiske tilknytning til musikfaget har fyldt mit liv som først adjunkt og siden lektor. Ved siden af formidlingen af musikken har jeg altid komponeret og arrangeret, og i de senere år har den kreative virksomhed fyldt stadig mere i mit arbejdsliv. Kormusikken, både a cappella og med instrumental ledsagelse og i traditionel og rytmisk stil, er i centrum for mig, og jeg komponerer, arrangerer og dirigerer inden for det felt og har fået udgivet værker for børnekor og voksenkor hos forlagene Folkeskolens Musiklærerforenings forlag og Edition Wilhelm Hansen. Jeg er autodidakt som komponist og min musik er i stilistisk henseende tonal med forskellige krydringer af det klanglige og med satsteknik lagt tilrette efter det tekstlige indhold.

Vagn Nørgaard

Kontakt:

Adresse:

Søbækvej 18
4600 Køge

Telefon:

29 65 45 42

Email:

Uddannelse:

cand.phil. i Musikvidenskab ved Københavns Universitet 

Øvrige beskæftigelser:

Adjunkt og lektor

Profil oprettet:

26. april 2018
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.