Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil
Af: Santiago Gutiérrez Bolio

Liv og musik

Santiago Gutiérrez Bolio er uddannet i komposition og klassisk guitar på Centro de Investigación y Estudios Musicales i Mexico City, San Francisco Conservatory of Music hos Dusan Bogdanovic, David Tanenbaum, og Marc Teicholz, og på Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse hos guitaristen Jesper Sivebæk, hvorfra han debuterede i 2009.

Santiago er udøvende guitarist og har spillet utallige koncerter i USA, Mexico og Europa, blandt andet på Carnegie Recital Hall, Spigelzaal i Concertgebouw i Amsterdam, i Festival Internacional Cervantino XXXIX ed. i Mexico, og Århus International Guitar Festival. Hans musik er blevet offentliggjort af BERBEN - Edizione Musicali, og inden for de sidste år, har han samarbejdet med ensembler og musikere som f.eks. Kammerkoret CAMERATA, Duo Inviolata, samt de højt estimerede amerikanske guitarister David Tanenbaum og Michael Kudirka.

Santiago blev i 2011 af den mexicanske regering udnævnt til kulturel ambassadør sammen med andre mexicanske kunstnere rundt omkring i verden, der har udmærket sig ved at promovere mexicansk kultur. Han har været medlem af den Dansk Komponist Forening siden 2012.  

Lyt til flere værker her

Værkliste

Find værkliste på komponistens eget website.

Diskografi

Water Cycles

GATEWAY Music (2013)

Foto: Mario Camino

Santiago Gutiérrez Bolio

Født:

1978, Mexico City

Kontakt:

Adresse:

Brødeskovvej 52
3400 Hillerød 

Telefon:

23 67 07 70

Email:

Web:

Uddannelse:

Uddannet i komposition og klassisk guitar på Centro de Investigación y Estudios Musicales i Mexico City, San Francisco Conservatory of Music, Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse hos guitarist Jesper Sivebæk.

Debut:

2009

Profil oprettet:

28. juni 2013
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.