Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil

Liv og musik

Uddannet PO-organist fra Sjællands Kirkemusikskole 1995, har studeret kompostion og musikteori ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har fået klaver undervisning af bl.a. Professor Anker Blyme og jazzpianisten Lars Brogaard. Han har desuden fået undervisning i sang og klaver på Musikvidenskabligt Institut ved Københavns Universitet.

Som komponist har han skrevet i flere forskellige genrer, rytmiske genrer (musical, jazz etc.) til adskillige teaterforestillinger, en lang række motetter til kirkebrug, mange større korværker og en del instrumentalværker, hovedsalig for klaver og orgel. I 2002 blev han optaget i Vesterbro komponistforening, der specialiserer sig i kormusik og arrangerer korkoncerter af meget høj kvalitet, hvor der opføres værker af medlemmerne. Siden har Vesterbro Komponistforening også påbegyndt årlige kammermusik projekter, hvor han er repræsenteret med værker, opført at dels konservatoriestuderende og dels professionelle musikere.

I 2003 vandt han en særpris i konkurrencen Vandværker, udskrevet af det københavnske kammerkor Hymnia. Har komponeret flere bestillingsværker til bl.a. Helsingør Kammerkor og Vestervang Kirke i Helsingør. I 2007 turnerede Kammerkoret Camerata i Danmark og Italien med et program indeholdende hans “Tre aftenstemninger” til tekster af H.C. Andersen.

Arrangerede i 2006 et samarbejde mellem medlemmer af Vesterbro komponistforening og elever på mellemniveauholdet på Helsingør gymnasium, der resulterer i en komposition delvist skrevet af eleverne under vejledning af komponister. Satsen opførtes ved 2 forårskoncerter af Ensemble Vest under ledelse af Flemming Windekilde.

Teksten er venligst udlånt af Komvest.dk

 

Find mere info på komponistens eget website.

Morten Poulsen

Født:

1973

Kontakt:

Adresse:

Ørsholtvej 60
3000 Helsingør

Telefon:

20 98 83 21

Email:

Web:

Uddannelse:

PO-organist fra Sjællands Kirkemusikskole 1995, kompostion og musikteori ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium .

Profil oprettet:

28. juni 2013
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.