Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil
Af: Goodiepal

Liv og musik

Engang var Goodiepal noget af en internetartist, der kun arbejdede helt alene på al den fede sound, I allerede har hørt masser af. Hvis I gerne vil lytte til de gode gamle plader, findes de derude både på vinyl og diverse andre formater - han er jo god til at udgive på medier alle troede var uddød: usb-stik etc etc. Ring altid på Black light-telefonen: 86 20 23 20. De har det hele, og som den Aarhus teknokriger Goodiepal er, er Aarhus selvfølgelig stedet, hvor du kan støve langt de fleste af hans kreationer op.

Skabelsen af alt dette hører dog selvfølgelig til i de gode gamle solodage med den elektroniske lut. Nu er han bare et stille medlem af Bananskolen, der har ca 115 medvirkende (et Big Band), og hvis du vil i kontakt med Goodiepal er det altså via bigbandet. Som alle også altid er inviteret til at være med i. Og vi lover dig naturligvis et brag af en klanglig oplevelse.  Men han optræder ALDRIG allene længere...

Det er slut, det er helt slut...

Goodiepal, foto: Florian Cramer

Parl Kristian Bjørn Vester / Goodiepal

Fulde navn:

Parl Kristian Bjørn Vester

Født:

1977

Kontakt:

Adresse:

C/o Therese Høyer
Næringen 74 st. Tv.
8240 Risskov

Telefon:

Bananskolen sekretariatet +45 53 21 09 65

Email:

Web:

Profil oprettet:

2. juli 2013
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.