Søg i
komponistbasen

Fødselsår

Dødsår

Genre/kunstform

Profil

Liv og værker

Carl Erik Kühl tog diplomeksamen i musikteori og –historie ved Det Jyske Musikkonservatorium 1971 og har en cand.mag. i musikvidenskab og filosofi fra Aarhus Universitet 1973. Han har studeret komposition hos Per Nørgård og Pelle Gudmundsen-Holmgreen.
Til daglig er Carl Erik Kühl docent i musikteori ved Vestjysk Musikkonservatorium og hørelære ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Værkerne omfatter sange, kammermusik, korværker og orkesterværker.

Carl Erik Kühl har i de senere år fortrinsvis arbejdet med musikfilosofi, især fænomenologiske og ontologiske problemstillinger. Han var i 1997-2000 og 2002-03 frikøbt fra undervisning med støtte fra hhv. Statens Humanistiske Forskningsråd og Kulturministeriet for at skrive afhandlingen "The Structures of Musical Temporality".

Litteratur

Find litteratur af Carl Erik Kühl på hans eget website

Værkliste

Find værkliste her

Carl Erik Kühl
Foto: Forlaget Basilisk

Carl Erik Kühl

Født:

1947

Kontakt:

Adresse:

Klintevej 24
8240 Risskov

Telefon:

86 17 57 06 / 30 70 78 30

 

Email:

Links:

Uddannelse:

Diplomeksamen i musikteori og -historie, Det Jyske Musikkonservatorium 1971. Cand.mag. i musikvidenskab og filosofi, Aarhus Universitet 1973. Kompositionsstudier hos Per Nørgård og Pelle Gudmundsen-Holmgreen

Øvrige beskæftigelser:

Underviser (musikteori ved Vestjysk Musikkonservatorium og hørelære ved Det jyske Musikkonservatorium). Pianist. Dirigent (Tromsø Kammerkor)

Profil oprettet:

1. juli 2011
Kontakt

Dansk
Komponist
Forening

Lautrupsgade 9, 5.sal
DK 2100 København Ø

Telefon (45) 33 13 54 05

dkf@komponistforeningen.dk

Send meddelelse
Find på kort

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Betingelser for DKF nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du tilmelder dig DKFs nyhedsbrev. Såfremt du ikke kan acceptere nedenstående vilkår og betingelser, skal du ikke tilmelde dig DKFs nyhedsbrev.

www.komponistforeningen.dk

Dette website ejes og drives af Dansk Komponist Forening, som er en dansk registreret virksomhed underlagt dansk lovgivning.

Email

Som modtager af DKFs nyhedsbrev modtager du månedeligt et gratis nyhedsbrev i HTML-format.